Skip to content

Kandidatenlijst Onafhankelijken Oost Gelre 2022

CR2A9510
Team
Presentatie kandidatenlijst OOG:
Lijsttrekker Ronald Willering zegt hierover: “een evenwichtige lijst bestaande uit kandidaten met verschillende achtergronden en verdeeld over onze gemeente. De kandidaten hebben echter 1 ding gemeen – iedere kandidaat zet zich met een positieve houding in voor onze inwoners. Het voelt enorm goed samen met dit team aan de slag te gaan.” Allen op de lijst zijn mensen die diepgeworteld zijn in de Oost Gelrese samenleving. Allen met verbanden in het verenigingsleven en betrokken bij verschillende woonkernen.

Met de voeten in de klei!
Maar allen op de lijst met ruimte werkervaring van juridisch adviseur van een gemeente Enschede, mediator, tot aan directeur van Werkbaan Oost, Voorzitter, leden van raad van toezicht, zelfstandig ondernemers. Van mensen met ervaring in burgerinitiatieven zoals BMV en Zorgcorporatie Mariënvelde, en o.a. zorgcorporatie Geesteren, Driel en Wieringermeer. Tot aan zelfstandig ondernemers.

Maar allen daarnaast diepgeworteld bij het verenigingsleven van deze prachtige gemeente. Bestuursleden en vrijwilligers van SV Grol, SCC Den Diek, VV Mariënvelde, de Alzheimer stichting, tafeltennis en dynamictennis vereniging Litac, LHV De Rietvoorn, Lichtenvoordse Zwem & Poloclub, het carnaval in Groenlo en de Bloemencorso en wagenbouwers in Lichtenvoorde.
Vrijwilligers zijn het goud van Oost Gelre.

Continuïteit met nieuwe aanwas en ambitie
OOG is klaar om weer aan het roer te staan. In de vier jaar oppositie hebben onze handen gejeukt. Al onze goede plannen werden door partij politieke coalitie genegeerd of later door hen zelf als hun plan overgenomen. OOG wil aan de slag. Wij zijn dan ook blij dat wij de continuïteit in de gemeenteraad kunnen borgen met een combinatie van nieuw en jong bloed. Naast de 2 bestaande raadsleden, Ronald Willering en Freek Jansen, is er plaats voor een nieuwe garde, aangevoerd door Hans Scheinck, Gerard van Zanten, Denise van der Donk – Eskes, Bas Hooglugt, Ewald Berendsen. Ook de commissieleden Jurgen Bluemink en Ben Hummelink hebben aangegeven dat ze de ambitie hebben in de raad plaats te nemen.

Daarnaast kunnen wij bouwen op trouwe leden die altijd voor de partij en haar ideeën klaar staan. Hennie Konink, Wilfried klein Goldewijk en Vincent van Uem.
Een gevarieerde groep met kennis van zaken. Wetende wat de bevolking van Oost Gelre wil.
× Hoe kan ik je helpen?